Készen állsz

​​ ​​AZ​ ÚJABB​​​
SZEBB ÖNMAGADRA?​​​​

Ki akarsz tűnni a tömegből? Unod már a megszokott, egyhangú viseleteket? Foglalj időpontot és találjuk ki együtt, hogy milyen legyen az új megjelenésed!

Szeretnél hosszú hajat egy szempillantás alatt? Szeretnéd párodat vagy a körülötted lévőket ámulatba ejteni? Nálam ennek sincs akadálya!

Kövesd a legfrissebb divatot! Nézz ki úgy mint a sztárok. Légy saját életed filmjének fő sztárja!

Egyéni Stílus

Hajhosszabítás

Divatos Költemény

RÓLAM

"Nagyszerű magyar fodrász  Londonban!"

Három éve költöztem Londonba. Tanulmányaimat Magyarországon végeztem és gyakorlatot is ott szereztem meg. Egy elismert budapesti hajszobrász stúdiójában dolgoztam és egyben tanultam meg a fodrászkodás fortélyait. Folyamatos figyelemmel késrem a divat fejlődését, így napra kész tanácsokkal és professzionális termékekkel várom vendégeimet.

 

 

"Már több fodrászt is kipróbáltam Londonban. Legtöbbször nem azt az eredményt kaptam, amit vártam.Nem csak a fazonja, de volt, hogy az állaga is sokkal rosszabb volt a végén, mint amit reméltem. Aztán rátaláltam Vikire. Gondoltam egy próbát megér! Első pillanattól kezdve odafigyelt, hogy mit szeretnék és a végén segített, hogy mit használjak, hogy újra egészséges legyen a haj. Nagyon hálás vagyok neki és csak ajánlani tudom mindenkinek! Már az egész családomnak ő vágja a hajtá."

Egy elégedett anyuka​

Férfi és Női hajvágás

Rólam mondták


 ​"Már több éve vagyok Lononban és évente csak egyszer van lehetőségem haza jutni. Eddig a hajam elhanyagolt és rendezetlen volt, az évente egyszeri kezelés miatt. Viki tudja mit csinál és tanácsot is ad, ha kérek tőle, hogy miként tudom otthon ápolni hajam. Legyen hajvágás, haj festés illetve melírozás, nagyszerű fodrász! Csak ajánlani tudom tudom minenkinek."

Dóra

Időpont foglalás

Viktoria 4ever Hairdressing

2 Durham Close
Maidstone, ME15 8DS

+44 (0) 7502 285981

kudman.viki@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő         10am-7pm

Kedd          10am-9pm
Szerda       10am-9pm
Csütörtök    10am-9pm

Péntek        10am-9pm

Szombat     10am-9pm

  • Grey Facebook Icon
18